sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Sunnuntain sekalaiset sepustukset

Pitkästä aikaa tuli käytyä kaverin luona kahvilla. Ja jälleen kerran totesin etten välttämättä ole kahvi-ihmisiä. Ainakaan ei pitäis juoda kovin suuria määriä kerralla... Jos ei muuta, niin ainakin yöunet ja unirytmit saavat kärsiä. Jos suuria määriä juo ilta-aikaan, niin unesta ei mahda saada kunnolla kiinni. Prkleen kofeiini! Ja sen lisäksi kahvihan on diureetti, pistää nesteet liikkeelle. Taatusti saa rampata vessassa pitkälle iltaa...

Kahvista ja kofeiinista mieleen: joissain särkylääkkeissä on käsittääkseni kofeiinia. Ei ole kauaakaan, kun näin tv-mainoksen, jossa mainostettiin kyseistä kompoa. Piru ko ei muista mikä lääke oli kyseessä. Anyway... Hieman ristiriitaista ja nurinkurista. Joillekkihan kofeiini aiheuttaa päänsärkyä. Otappa siinä sitten kahvin aiheuttamaan särkyyn kofeiinilla terästettyä kipulääkettä.

Kahvista kierrätykseen. Kaveri lätkäs kasan kirjoja ja elokuvia kouraan ja käski viedä mennessäni. Ei ollut enää tarvetta. Pitänee ajan kanssa tutkailla kirjat, onko ittellä tarvetta tai mielenkiintoa. Aionko pitää itselläni vai laitanko etiäpäin... Ilmeisesti niin antiikinajan kirjallisuutta sekä nykyaikaisempaa kirjallisuustiedettä/tutkimusta.

Sain kirjojen lisäksi muutaman DVD-leffan. Day after tomorrow sekä Cowboys and aliens. Heh, ympäri mennään ja yhteen tullaan... Aikoinaan Rovaniemellä asuessani ostin Day after tomorrow -leffan R-kiskan vuokraleffojen poistolaarista. Möin kasan leffoja kaverille. Nyt palautui takaisin mulle 😀

Vois samantien laittaa eteenpäin nuo leffat. Kuka haluaa muutaman leffan? Nyt lähtis halvalla, ilman saa jos halajaa. Muussa tapauksessa menee kirppismyyntiin. (Millon lie seuraavan kerran, ei kuiten heti vielä ole kirppikselle menossa.)

Miksi levyt heti kiertoon? Day after tomorrow -leffa mulla on jo kokoelmissa (eräs katastrofi-aiheinen boksi, jossa useampi leffa), kahdella en tee mitään. Ja Cowboys and aliens -leffassa ei oo suomi-tekstityksiä, ei oikein oo mun juttu. Huono englannissa, pitää olla tekstitykset. Ja lisäksi levyssä ei oo kansia/kuoria (pelkästään se "takaosa").

Olikohan muuta? Päivän uutiset: uutisankkuri Leena Kaskela on kuollut (Ylen uutinen).

Ja merkinnän loppupohdinnat:
Jotenkin alkoi häiritsemään itseäni eräs asia. Miksiköhän kirjoittelen RIP-uutisia/uutisista? Emmä tiiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti