sunnuntai 6. elokuuta 2017

Sunnuntain sekalaisia merkintöjä

Kuinka hankala käyttöliittymä YouTubessa onkaan, joitain tietoja ei oikein löydy käden käänteessä. Yritin tilastoja ja tilaajatietoja tarkastella, en millään löytänyt etsimääni. Monen mutkan kautta löytyi onneksi tarvittava tieto. Paljon oli tilastotietoja, en kyllä osaa sanoa mihin kaikkeen tarvitsen niin paljon infoa. Blogin tilastot löytyvät YouTubea helpommin. Tosin hieman suppeampana, mutta kelpaa minulle.

Yks kaks muistoja muistoja nuoruudesta, voisi sanoa flashback tai takauma. Nimittäin kuivatuista herneistä tuli mieleen eräs asia. (Niin, hyllytin töissä hernepurkkeja.) Mieleen juolahti nimittäin hernepyssy. Tarkemmin sanottuna kuivatut herneet ja vaatehengareista "lainatut" muoviputket. Peruskoulussa, eteenkin ala-asteella tuntui olevan suuressakin huudossa. Aloinkin miettimään mikä on tilanne nykyaikana. Vieläkö näitä puhallusputkivirityksiä on käytössä?

Töissä olen joutunut pari kertaa turvautumaan englantiin. Äkkiseltään tuntuisi, että edellisen viikon aikana useammin kuin koko kevään aikana yhteensä. Englantini saattaa olla rallienglantia, mutta ainakin olen tullut ymmärretyksi. Suurin osa kysyjistä on tiedustellut mikä vesistä on sparkling-versio, eli kupliva versio. Osa on tiedustellut missä on ja osa missä ei ole. Toivottavasti olen osannut neuvoa, sillä välillä menee termit sekaisin. Kun yrittää miettiä onko sparkling water oikea termi hiilihapotetulle vedelle ja samalla yrität tarkistaa tuoteselosteesta sisältöä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti