tiistai 12. toukokuuta 2015

Käyntikortit

Tarviiko käyntikortin olla tylsä ja
perinteinen? Ei välttämättä...
Lähde: Hilavitkutin
Kaverin kanssa jokin aika sitten tuli puhetta käyntikorteista ja kierrätyksestä. Puhuimme muistaakseni kirjaston poistomyynnistä: kuinka paljon kirjoja tulee ja lähtee, millä perusteella kirjoja laitetaan joko poistomyyntiin tai suoraan roskikseen/paperinkeräykseen, mitä käytetyillä kirjoilla voi tehdä (muutakin kuin lukea).

Mitä todella tapahtuu kirjoille, joita ei voi lukea? Mitä tapahtuu tuotteille, joita ei voi enää hyödyntää lukemisessa? Kirjastossa olen nähnyt muutaman käyttökohteen, johon poistettuja kirjoja voi käyttää. Kirjoista on taiteltu (ja taiteiltu) mm. kuivakukkia ja muistilapunpidikkeitä. (Pitäis varmaan jossain vaiheessa käydä ottamassa kirjastossa kuvia niistä.) Muistui mieleen myös käyntikortit. Itse olen pari kertaa tulostanut itselleni muutaman käyntikortin hyödyntäen vanhojen kirjojen tyhjiä sivuja ja millimetripaperia.

Joskus aikoinaan luin artikkelin käyntikorteista. Muistaakseni oli otsikoitu tyyliin "Miksi käyntikortin pitää olla perinteinen kortti", ja esimerkkinä oli annettu mm. vanhojen lehtien ja kirjojen leimaaminen. Leikataan sopivan kokoinen kappale paperista ja leimataan se... Yksinkertaista ja helppoa. Itsellä ei tosin ole leimasinta, mutta saman asian käy tulostaen yhtä hyvin.

Linkit
En löytänyt suoraan ohjetta tai esimerkkiä mihinkään mielenkiintoiseen artikkeliin, jossa ois kerrottu muusta kuin perinteisistä käyntikorteista. Tai tarkemmin. Kummasti löytyy käyntikortteja mainostavia ja myyviä sivustoja, mutta ei juuri muuta...

Mutta muutaman mielenkiintoisen artikkelin löysin ei-niin-perinteisistä käyntikorteista:
27 hauskaa ja omaperäistä käyntikortti-ideaa yrittäjille, vivas.fi
Hannamaista: Omanlainen leimasin

Fischer Portugal: The Ecological Business Card, hilavitkutin.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti