keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Varmuuskopiointia ja printtausta

Läks varmuuskopiot kuvista ja tärkeimmistä tiedostoista ulkoiselle kovalevylle. Varmuuskopiot nimittäin... Kannattaa pitää jonkinlaisia back up -tiedostoja jossain muualla(kin) kuin tietokoneella. Eihän sitä koskaan tiedä milloin kone kaatuu tai jotain muuta vastaavaa.

Varmistuksen varmistus: olen jo aiemmin polttanut DVD:lle matkakuvat. Onko turhaa kahteen tai kolmeen paikkaan laittaa kopioita? No ei kait siitä mitään haittaa(kaan) ole. Parempi pelata varman päälle. Ja jos esittelee esim. matkakuvia, niin helpompaa kait se on ottaa levy pelkkiä lomakuvia kuin kaikki kuvat... =)

Facebook
Olen kait aiemmin julkaissut jonkinlaiset kirjoituksen FB:n varmuuskopioinnin mahdollisuudesta. Kannattaa harkita varmuuskopion ottamista kyseisestä palvelusta, mikäli haluaa säilyttää jotain muistoja tästäkin palvelusta (muuallakin kuin itse FB:n palvelimella).

Paperiversiot blogista
Melkein hetken mielijohteesta päätin printata blogin sisältöä paperille. Mielessä on pyörinyt vanhat päiväkirjamerkinnät, jotka ovat pölyttyneet jossain kaappien perukoilla. Olen nimittäin pitänyt joskus nuoruudessa(kin) jonkinlaista päivyriä. Ja nämä merkinnät olivat mielessä, kun aloin tulostemaan blogimerkintöjä. Hieman "päivitystä" niihinkin papereihin...


Tietotekniikan varmuuskopiot

Edit 24.8.2017
Miksiköhän teksti on jäänyt kesken? En tiedä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti