keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Oulu, päivä 3 (ke 5.10.)

Jaahas, aamupäivän aloitustekstit...

Päivän agendassa lääkäreiden yms. tapaamista ja keskusteluita. Yhdeltä alkaisi kuntosalivuoro, mutta ans kattoo miten pystyn voimistelemaan kipeän jalan kanssa.

Terveys ja asustus
Kävin maanantaina kävelyllä, hautuumaahan kävin tutustumassa. Samalla reissulla kipeytyi vasen koipi. Ilmeisesti vääränlaiset kengät, nimittäin vanhoista kumisaappaista tehdyt lipposet eivät välttämättä maailman parhaimmat pitkille kävelyreissuille.

Eilettäin käväsin keskustassa ostamassa paremmat kengät, 11 euron lenkkarit. Josko hieman helpottaisi kenkäongelmaa... Ei taida oikein meittin maailmaan sopia suurten kaupunkien hintapolitiikka. Kenkien lähtöhinnat tarjouksessakin 40 euron tietämillä.

Kritiikkiä hinnoista
Mikä kengissä maksaa? Merkkikö? Esimerkiksi crocsit maksoivat alennuksessa tosiaan 44 euroa. Itse olen vastaavanlaisia "halpaversioita" ostanut peräti 5 eurolla. Laadussa ei kait kengissä ole mitään eroa. Halpaversiolla olen kävelly neljättä vuotta ja vielä ovat kengät kävelykunnossa. Mitä nyt hieman pohja kulunut, mutta kyllähän kengät kuluu mutenkin oli se merkki mikä tahansa...

Liikunta

Tänään oli tutustuminen läheiseen punttisaliin. Mukava pieni sali, viihtyisä peräti. Laitteet aika hightec-tuotteita: kosketusnäytöllä säädöt ja kompressori paineilmalla(?) tuottaa tarvittavat vastukset yms. Mielenkiintoista peräti... Punttis on käytössä asiakkaille (eli meille, minä siihen mukaanlukien) muistaakseni klo 17-19. Pitänee alkaa aktiivisesti käyttämään palveluja. Josko sais tuota kuntoa kohotettua ja painoa pudotettua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti