torstai 2. joulukuuta 2010

Ruokaohje: Jauhelihapihvit

Paistoinpa tuossa kasan jauhelihapiffejä. Päätinpä sen johdosta jakaa piffien ohjeen Teillekin, armaat blogin seuraajat... Samalla ohjeilla voi tehdä pihvien lisäksi niin pullat kuin murekkeenkin.

TAIKINA:
- jauhelihaa
- sipulikeitto (valmis keittoainespussi)
- neste (ruokakerma, vesi, etc)
- kananmuna
(korppujauho)

Mausteet:
- paprika(jauhe)
- (valko)pippuri, rouhe/jauhe

Neste sekoitetaan sipulikeittoon (niin paljon että ainekset peittyy). Lisätään mausteet ja kananmuna, jonka jälkeen vuorossa jauheliha. (Jos taikina liian vetistä, lisätään korppujauhoa sitomaan liikaa nestettä.) Vuorossa piffien paisto, jonka jälkeen piffit voi laittaa uuniin hetkeksi kastikkeen valmistamisen (ja perunoiden kypsymisen) ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti